Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός πριν το ματς με τον Αστέρα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δώνης και Αλαφούζος σε τεταμένο σχοινί ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στον πρώτο τέθηκε το δίλημμα “ή αυτός ή ο γιος του”.

Τριγμούς στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο συνδρομητικό κανάλι το απόγευμα της Πέμπτης, με τις οποίες ο έμπειρος προπονητής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κρατούσε μέσα του αρκετό καιρό όσα είπε στη NOVA και ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα «εκραγεί». Το γυαλί ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τον Γιάννη Αλαφούζο έχει ραγίσει εδώ και καιρό και «to10.gr» έχει το αναλυτικό ρεπορτάζ για τους λόγους που οδήγησαν τον προπονητή του Τριφυλλιού στην… έκρηξη.

Σε πρόσφατη συζήτηση που είχε ο Γιώργος Δώνης με τον Γιάννη Αλαφούζο μεταφέρθηκαν στον προπονητή του Παναθηναϊκού τα εξής δεδομένα: 1) Δεν θα έχει λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. 2) Δεν θα ανέβει το μπάτζετ ούτε ένα ευρώ. 3) Στο θέμα του Χρήστου Δώνη αυτή που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι είναι η διοίκηση.

Τρεις κουβέντες που δεν ακούστηκαν καθόλου καλά στα αυτιά του Γιώργου Δώνη, ο οποίος επίσης δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον «εγγυημένο χρόνο συμμετοχής» που πρόσφερε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στους Ανδρέα Αθανασακόπουλο και Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά ούτε και την επιλογή-επιμονή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι τον Φραν Βέλεθ από τον Αρη.

Κάτι παρόμοιο με τον Γιώργο Δώνη είχε συμβεί από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν συμβιβάστηκε με τις εντολές της διοίκησης και αποχώρησε από τον πάγκο του Τριφυλλιού. Το γυαλί ανάμεσα στον Αλαφούζο και τον Δώνη φαίνεται να έχει ραγίσει, με τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή είναι συντριπτικά υπέρ της αποχώρησης του 50χρονου προπονητή από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, είτε αυτό συμβεί τώρα, είτε το καλοκαίρι.

Ο έμπειρος τεχνικός πάντως στην τελευταία προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο της ομάδας. «Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά. Εγώ αυτό που σας ζητώ είναι να συνεχίσετε τη δουλειά και να παραμείνει συγκεντρωμένοι», είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ο Δώνης.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες, με τον Ελληνα τεχνικό να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ όπως διαβάσατε από το «10», έχει ζητήσει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, αλλά και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook