Αγωνία για Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πονοκέφαλος με Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και είναι άγνωστο το πόσο θα λείψει από τις υποχρεώσεις του “τριφυλλιού”.

Ο Μαροκινός άσος κάνει μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το ακριβές ζήτημα με τον τένοντα πίσω από το γόνατο, με τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε να δείχνει πως έχει μικρή φλεβική θρόμβωση.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και από τα αποτελέσματά τους θα φανεί το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.

Στα υπόλοιπα θέματα και στην προετοιμασία για τον αγώνα με το Βόλο, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησε θεραπεία, κάτι που θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ακτινογραφία στον αγκώνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Κ19, με την εξέταση να βγαίνει «καθαρή», ενώ οι Μπουζούκης, Πούγγουρας έκαναν αποφόρτιση.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook