Κινέζοι θέλουν να πάρουν την Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ώρα που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα κοινά του ποδοσφαίρου, εταιρία από την Κίνα που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά του ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole, οι Κινέζοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, το οποίο είναι δεδομένο. Ακόμα ωστόσο δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικές εξελίξεις, ενώ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό επί του θέματος.

Την ίδια στιγμή εν τω μεταξύ, δεν είναι κρυφό πως ο μεγαλομέτοχος των «κυανολεύκων», κ. Παπαϊωάννου είναι κουρασμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πάρα πολλές απογοητεύσεις από αυτό και σε καμία περίπτωση ο χώρος δεν ήταν αυτός που ο ίδιος ονειρευόταν όταν αποφάσισε να αναλάβει τον σύλλογο.

Το περιβάλλον «δυσοσμίας» που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της χώρας μας τον έχει αναγκάσει πολλάκις το τελευταίο διάστημα να εκφράσει -ακόμα και δημόσια- την αποστροφή του προς αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πετύχει τον στόχο για τον οποίο είχε δεσμευτεί όταν ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου το 2012. Η Λαμία ανέβηκε στην «μεγάλη» κατηγορία και μάλιστα παραμένει εκεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο ίδιος δε, έχει σχολιάσει πως θα είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας των «κυανολεύκων».

lamiaole.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook