Ο Μπρούνο Γκάμα εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA» και αρχικά μίλησε τόσο για τις φετινές καλές εμφανίσεις του όσο και για το συμβόλαιό του στον Άρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω μια τόσο καλή σεζόν. Πετυχαίνω τους στόχους μου και βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της. Είμαι ικανοποιημένος από τον Άρη και πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης αλλά και θέμα άλλων παραμέτρων, που θα δούμε μελλοντικά. Θέλω πάντως να μείνω».

Ερωτηθείς για τον σοβαρό τραυματισμό που διαχειρίστηκε και ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες, απάντησε. «Όταν τραυματίστηκα πέρσι ήταν σοκαριστικό για μένα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός. Πέρα από όσα έκανα ως επαγγελματίας για να επανέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, πολύ σημαντικός ήταν και ο παράγοντας της ψυχολογίας, δηλαδή η δύναμη που μου έδωσε ο περίγυρός μου, η σύζυγός μου, οι φίλοι και ο κόσμος. Πάντα ζεις με την αμφιβολία για το πως θα επιστρέψεις, αλλά κάνοντας τη σωστή προετοιμασία επανήλθα και θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Αναφέρθηκε στο επίπεδο ζωής στην Ελλάδα, αλλά και στην προτίμησή του στην ελληνική κουζίνα: 
«Μου αρέσει γενικά πάρα πολύ ο τρόπος που ζει ο κόσμος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φιλόξενη και πολύ εύκολη στη διαβίωση πόλη. Το κλίμα είναι ιδανικό, έχει πάρα πολύ καλό καιρό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περνάω όμορφα. Έχω δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα. Και αν και δεν τρώω πολύ συχνά, το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο γύρος».