Ουλίσες Σάντος: “Ανησυχούν οι ξένοι παίκτες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της ραγδαίας και απειλητικής, για όλο τον πλανήτη, εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει φέρει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων.

Πολλές ομάδες παγκοσμίως, ακόμη και υπερδυνάμεις όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, έχουν ξεκινήσει ήδη τις μειώσεις μισθών στους ποδοσφαιριστές, με τους τελευταίους φυσικά να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για το μέλλον τους.

Όλα τα παραπάνω επισημαίνει και ο Ουλίσες Σάντος, που είναι μάνατζερ του Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος ατζέντης μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την αγωνία που υπάρχει σε όλους τους παίκτες εξαιτίας των εξελίξεων.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Σάντος:

«Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς το τι γίνεται και το πότε και εάν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά.

Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες το τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε το πού θα φτάσουν οι περικοπές μισθών.

Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και εάν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία, είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook