Στην Ελληνική αγορά στρέφεται η ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ φέρεται να παρακολουθεί και την περίπτωση του Γιώργου Λιάβα, πέρα από εκείνη του Γιάννη Οικονομιδη.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην μπορεί να προχωρήσει τα σχέδια της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως προετοιμάζει το έδαφος κυρίως στο μεταγραφικό κομμάτι ενόψει του καλοκαιριού. Η Ένωση παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ έχει ξεχωρίσει τον Γιάννη Οικονομίδη, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη.

Βέβαια, οι “κιτρινόμαυροι” κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, με μια εξ αυτών να είναι και ο Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής χρησιμοποιείται σε διάφορες θέσεις έχοντας ως «βασική» αυτή του δεξιού μπακ, αλλά έχει παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και ως μεσοαμυντικός.

Ο νεαρός άσος έκανε φέτος το «ξεπέταγμά» του και οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Αγρινίου ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ των οποίων φέρεται να βρίσκεται και η ΑΕΚ. Στα 19 του, έχει καταγράψει ήδη 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και 2 στο κύπελλο και είναι προϊόν της Ακαδημίας του Παναιτωλικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook