Λάμπρου: “Περιμένω, όπως όλοι μας, να δούμε τι θα γίνει”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λάζαρος Λάμπρου είχε συμμετοχή στη συζήτηση που οργάνωσε την Πέμπτη (2/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με τους Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Σχολίασε πώς βιώνει τις μέρες του εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και πώς περιμένει ότι θα είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αν κι εφόσον γίνουν τα πλέι οφ.

Για τις ημέρες της καραντίνας είπε:

«Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω, κάνουμε την προπόνησή μας, βλέπουμε λίγο netflix και έτσι περνάει η ώρα μας».

Για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο μετά την καραντίνα τόνισε: «Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά από τόσο καιρό… Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς, εάν γίνουν τα play off, όμως, γενικώς θα έχει ενδιαφέρον η διαδικασία».

Για την πρώτη σκέψη όταν έμαθαν ότι θα πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας απάντησε:

«Πίστευα ότι δε θα κρατήσει για πολύ. Δείχνουν, όμως, πολύ σοβαρά τα πράγματα. Είναι πιο δύσκολα για τους επιχειρηματίες και για τους ανθρώπους που δεν ζουν πολύ άνετα».

Για τις αλλαγές στην οικονομία και αν αυτές φτάσουν στους ποδοσφαιριστές δεν πήρε θέση: «Δεν έχω ιδέα για το τι θα γίνει σε αυτό το κομμάτι. Περιμένω, όπως όλοι μας, να δούμε τι θα γίνει».

Ερωτώμενος σε πιο χαλαρό κλίμα για τα τραγούδια που ακούει στο Spotify απάντησε:

«Εγώ βάζω δέκα τραγούδια του Χατζηγιάννη».

Στο κλείσιμο του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους και είπε:

«Να είμαστε όλοι υγιείς, να μείνουμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Το θετικό για μένα, είναι ότι είμαι με την οικογένεια μου, απολαμβάνω αυτές τις στιγμές, κάνοντας πράγματα που δεν κάναμε πριν. Με υπομονή, προχωράμε μέχρι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook