Βελλίδης: “Δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες από το Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τη νίκη του Άρη στο Γεντι Κουλέ μίλησε στο ΆΡΗΣ FM o Mάρκος Βελλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του ενώ παράλληλα τόνισε πως καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από την έδρα του ΟΦΗ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μάρκος Βελλίδης στο ΑΡΗΣ FM 92,8  

Αναφορικά με το διπλό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, είπε:

«Περιμέναμε με ανυπομονησία  τόσο οι φίλοι όσο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, να έρθει η πρώτη νίκη για την ομάδα.Υπήρχε μια δικαιολογημένη πίεση.  Όταν δεν έχεις κερδίσει για επτά συνεχόμενα παιχνίδια, είναι λογικό να θέλεις να κερδίσεις.Η ομάδα  έπαιζε σαν μια γροθιά,  ήμασταν ενωμένοι. Η  ομάδα είχε κάτι το ξεχωριστό».

Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και το ρόλο που παίζει στην κατάκτηση της νίκης, σημείωσε:

«Ο στόχος είναι να καταφέρεις να είσαι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όταν έχεις παίκτες αξίας ΑΡΗ, αυτό που χρειάζεται είναι η καλή ψυχολογία.  Όταν πάρει και άλλους βαθμούς η ομάδα, θα ανέβει ακόμη  παραπάνω η ψυχολογία, και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδος.Είναι ψυχολογικό το θέμα. Μετά θα αρχίσει η ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο.  Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η πίεση που υπήρχε για  τους βαθμούς που μας λείπουν, και την νίκη»

Ερωτηθείς  σχετικά με την δυνατή έδρα της Κρητικής ομάδος, σχολίασε:

«Το γήπεδο του ΟΦΗ αποτελεί μια δύσκολη έδρα.  Δεν νομίζω πως θα περάσουν εύκολα οι ομάδες από εκεί.
Εμείς σκεφτόμασταν μόνο την ομάδα μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο».

 

Αναφορικά με την καλή απόδοση του ίδιου στη χθεσινή αναμέτρηση αλλά και το ομαδικό πνεύμα του ΑΡΗ, τόνισε:

«Είμαστε έντεκα ποδοσφαιριστές. Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Θεωρώ ότι ή δουλειά είναι ομαδική , αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου και εγώ αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα.  Αυτό  που ουσιαστικά είναι το πιο όμορφο για μένα είναι  το να κερδίζει  η  ομάδα».

Για την απόκρουση που τον δυσκόλεψε περισσότερο, είπε:

«Μια προβολή με το πόδι στο 49’ ήταν η απόκρουση που με δυσκόλεψε περισσότερο.Βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στη σωστή θέση.  Ήταν ένα περίεργο γύρισμα  της μπάλας που πήρε τροχιά προς το τέρμα».

Ερωτηθείς  σχετικά με τα συναισθήματα του  για το ότι  δεν έκατσε κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην 9η αγωνιστική της σούπερ λίγκ, είπε:

«Δεν χρειάζεται να δώσω απαντήσει για το  γιατί  δεν αγωνίστηκα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό . Είναι κάτι που το αφήνω πίσω.  Όλες τις απαντήσεις  γενικά  τις δίνω στο γήπεδο».

Για το ενδεχόμενο  κλήσης από  το εθνικό μας συγκρότημα, δήλωσε:

«Φυσικά και υπάρχει η εθνική μέσα στο μυαλό μου. Είναι μεγάλη η τιμή του να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο. Αποτελεί την καθιέρωση για ένα ποδοσφαιριστή.  Αν δεν γίνει το κάλεσμα, όλα τα άλλα θα είναι συζητήσεις. Το ζήτημα είναι να έρθει το κάλεσμα.Αυτό θα είναι σημαντικό και για μένα και για τον ΑΡΗ».

Αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο(27/11, 17:15), στη Νέα Σμύρνη, είπε:

«Ο στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Πλέον θα δουλέψουμε πάνω  στον Πανιώνιο. Θα μελετήσουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι.Πρέπει να παρουσιαστούμε  σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.Πάνω απ όλα  είναι η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook