Σχέδιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην Ποροτογαλία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απομένουν δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων του εγχώριου ποδοσφαίρου είναι πιθανό οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις στα μέσα Μαΐου, προκειμένου στις αρχές Ιουνίου να αρχίσει και πάλι η Πριμέιρα Λίγκα.

Σχέδιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος καταστρώνουν οι ομάδες σε συνεργασία με την Κυβέρνηση στην Πορτογαλία, με τους Ιβηρες να επιθυμούν διακαώς την ολοκλήρωση της Πρεμέιρα Λίγκα.

Μία από τις λύσεις που προκρίνεται προκειμένου να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση στην Πορτογαλία είναι η διεξαγωγή παιχνιδιών χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός, Αντόνιο Κόστα, ο οποίος ανέφερε: «Ο ιός δεν αδρανοποιείται το καλοκαίρι, οπότε θα υπάρξουν μέτρα σταδιακής ανάκαμψης. Υπάρχουν αρκετές λύσεις για τα ποδοσφαιρικά ματς, μπορεί να γίνουν χωρίς κόσμο ή με διαπιστεύσεις».

Στην Πορτογαλία απομένουν δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων του εγχώριου ποδοσφαίρου είναι πιθανό οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονησεις στα μέσα Μαΐου, προκειμένου στις αρχές Ιουνίου να αρχίσει και πάλι η Πριμέιρα Λίγκα.

Σε όλη την Ευρώπη οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι αποφασισμένοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις, εγχώριες και ευρωπαϊκές.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook