Σφιντέρσκι και Στοχ έφαγαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ από την αστυνομία.

Το γεγονός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Σλοβακία ο Στοχ που παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είχε ξεχάσει να στείλει το μήνυμα αλλά δεν είχε ούτε τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του ενώ ο συμπαίκτης του δεν είχε μαζί του την ταυτότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στοχ:

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει.

Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου.

Ο Σβιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχοι οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας».