Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Τάνκοβιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς φαίνεται πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται αρκετά κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν, αφού ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς φέρεται έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο Ιλια Ιβιτς προσπάθησε να αποκτήσει και τον Ιανουάριο τον μεσοεπιθετικό της Χάμαρμπι, ωστόσο «έμπλεξε» με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και έκανε πίσω. Πλέον ο δρόμος μοιάζει ανοιχτός ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να πάει στην ΑΕΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με τον ίδιο να διαμηνύει και στο περιβάλλον του πως μετά το πέρας της πανδημίας είναι πιθανό να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Τάνκοβιτς μάλιστα φέρεται να ζήτησε πληροφορίες από scout που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και μάλιστα λέγεται ότι του αποκάλυψε πως η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες στην οποία σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ψημένος για να έρθω. Μου αρέσει πολύ το πρότζεκτ που μου έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ειδικά το νέο γήπεδο», φέρεται να είπε ο Τάνκοβιτς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην παραμείνει στην Χάμαρμπι.