Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Ινσούα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοένα και απομακρύνεται ο Εμάνουελ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι απίθανο να δώσει πάνω από 200.000 ευρώ για μπακ.

Σημερινά δημοσιεύματα (26/5) εξηγούν γιατί το θέμα του Ινσούα δεν θα έχει θετική κατάληξη για τον Παναθηναϊκό ακόμα και αν ο παίκτης ρίξει κατά πολύ τις αρχικές απαιτήσεις του.

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και ο Αργεντινός μπακ έχει αφήσει πίσω τις 700.000 ευρώ, που ήταν οι αρχικές απαιτήσεις του. Ο Ινσούα φέρεται διατεθειμένος να μείνει στον Παναθηναϊκό ακόμα και με το σημερινό συμβόλαιο που είναι λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να μην δώσουν πάνω από 150.000-200.000 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο τόσο για αριστερό όσο και για δεξί μπακ. Αν ο Ινσούα δεχόταν ένα συμβόλαιο 200.000 ευρώ θα έμενε.

Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι έχει μεταφέρει την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι», την ώρα που στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια. Όπως και να έχει πάντως, οι πιθανότητες παραμονής του Ινσούα είναι ελάχιστες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook