Ο Λάρσον για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός στην κάμερα του Άρης TV για…

➺ Το πως προετοιμάζονται οι παίκτες για την επανέναρξη: «Σίγουρα θα είναι μια διαφορετική κατάσταση και θα είναι μια δύσκολη κατάσταση, προσπαθούμε όμως να το συνηθίσουμε, να προσαρμοστούμε. Σίγουρα ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους θα είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε.

Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονική αγωνιστική κατάσταση διότι δυόμισι μήνες τώρα ήταν σαν μια μίνι προετοιμασία χωρίς φιλικά βέβαια, καμιά ομάδα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη, πιστεύω σιγά σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε.»

➺ Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τα πλέι οφ«Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και από εκεί και πέρα η σκέψη μας στα παιχνίδια των πλέι οφ είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.»

➺ Το ματς του κυπέλλου με την ΑΕΚ«Αυτή τη στιγμή είμαι ενθουσιασμός που ξανά παίζουμε ποδόσφαιρο. Λίγο πολύ υπάρχει στο μυαλό μας και το Κύπελλο αλλά αυτό έρχεται μετά τα πλέι οφ, μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και τους φιλάθλους μας, το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα.»