Επιστολή Αλαφούζου: “Γιώργο έχει διαρραγεί η εμπιστοσύνη μας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς πριν από λίγη ώρα ήρθε στο  φως της δημοσιότητας η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιώργο Δώνη με την οποία ουσιαστικά ζητά από τον Έλληνα τεχνικό να σταματήσει  η συνεργασία τους μετά το τέλος των playoff.

Ζητά επίσης η επιστολή να παραμείνει εμπιστευτική  μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος ώστε όλα να ξεκαθαρίσουν στη μεταξύ τους συνάντηση. Πάραυτα η επιστολή βγήκε στην επιφάνεια στην ιστοσελίδα sdna και μένει να δούμε αν αυτό το γεγονός θα επισύρει νέες και πιο άμεσες εξελίξεις.

Μαλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα “ουδέποτε έδωσε στη δημοσιότητα την  επιστολή του μεγαλομετόχου στον προπονητή, όπως αναφέρθηκε σε σάιτ”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αναλυτικά οσα αναφέρονται στην επιστολή 

“Αγαπητέ Γιώργο,

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

Με τιμή
Γιάννης Αλαφούζος».

novasports.gr