Τέλος ο Δέδες από τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Έπειτα από τον Φαμπιάν Εστογιανόφ και τον Τάκη Λεμονή, παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί και ο Γιώργος Δέδες, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν σήμερα στον Πανιώνιο, με τον Γιώργο Δέδε να είναι ο επόμενος που είδε την πόρτα της εξόδου, έπειτα από τους Φαμπιάν Εστογιανόφ και Τάκη Λεμονή. Οι δυο πλευρές ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την αποχώρησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Γιώργου Δέδε από το πόστο του τιμ μάνατζερ της ομάδας. Ο κ. Γιώργος Δέδες μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, Βασίλη Τσάβαλο, υπέβαλλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και γενικά η Πανιώνια οικογένεια, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κ. Γιώργο Δέδε ο οποίος για περισσότερο από μισό αιώνα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως τιμ μάνατζερ. Αυτονόητο είναι πως η πόρτα του Πανιωνίου θα είναι πάντοτε ανοικτή για να υποδεχτεί και πάλι τον κ. Γιώργο Δέδε, όταν και όποτε ο ίδιος το θελήσει.

«Να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο ο Πανιώνιος»

Τέλος, ο Δέδες αποχώρησε εύχοντας στους «κυανέρυθρους» να ξεπεράσουν τη δύσκολη αυτή περίοδο. «Εύχομαι ολόψυχα στον Πανιώνιο που καταξιώθηκα, μεγαλούργησα και απέκτησα την αναγνωρισιμότητα όλων των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και όλης της Ελλάδος, πολύ σύντομα να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή περίοδο και να φτάσει και πάλι στη θέση που του αρμόζει», ήταν τα λόγια του.