Δεληζήσης: “Δεν είναι ωραίο να είναι άδεια τα γήπεδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την απουσία του κόσμου, αλλά και τον μεγάλο στόχο της ομάδας, που είναι το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τόσο καιρό. Μεγάλο διάστημα αποχής, είμαστε ενθουσιασμένοι. Δεν θα είμαστε στο 100% όπως όλες οι ομάδες. Να κερδίσουμε το πρώτο ματς για να πάρει η ομάδα ψυχολογία”, είπε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Για το αν τους έλειψε το ποδόσφαιρο: “Μας έλειψε πολύ, όπως σε όλο τον κόσμο”.

Για την απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες: “Για εμάς είναι περισσότερο δύσκολο, μάθαμε σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν είναι ωραίο να είναι άδεια τα γήπεδα, όπως ακούω ελπίζουμε στα επόμενα ματς να έχουμε ένα ποσοστό φιλάθλων στο γήπεδο”.

Για το κίνητρο στα πλέι οφ: “Πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε, ούτε να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να πάρουμε νίκες, να έχουμε ψυχολογία για να είμαστε πιο έτοιμοι για το Κύπελλο, να προκριθούμε στον τελικό”.

Για την ενδεχόμενη παρουσία κόσμου στο Κύπελλο: “Ο κόσμος, όσος και να είναι θα μας δώσει περισσότερη ώθηση. Και 5.000 να έχει το γήπεδο, θα είναι ένα διαφορετικό μας”.