ΑΕΚ: Προς παραμονή ο Σέρχιο Αραούχο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σέρχιο Αραούχο, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Ένωση, προκειμένου να πέσει η ρήτρα των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται από τον δανεισμό του παίκτη, τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Rtvc”, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κρατήσουν τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα, εν όψει της νέας σεζόν, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που προβλέπει η συμφωνία τους με τους νησιώτες.

Η Λας Πάλμας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μετά την πανδημία του κορωνοϊού και αναζητεί χρήματα για τα ταμεία της. Αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στις επαφές που θα έχουν οι δυο ομάδες για το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού. Δεν είναι απίθανο να συμφωνηθεί τελικά η επέκταση του δανεισμού του παίκτη, και να οριστεί νέα οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2021.

Novasports.gr