Κόρχουτ: «Όποτε δεχόμαστε γκολ, μας ξυπνάει»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ούγγρος αμυντικός σχολίασε τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ και έστειλε μήνυμα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Το γκολ του Μίχαϊ Κόρχουτ για το 3-1 ήταν αυτό που σφράγισε τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ούγγρος αμυντικός με δηλώσεις του μετά τη λήξη μίλησε για το τέρμα του, αλλά και το μέλλον του στους κίτρινους, εκδηλώνοντας σαφή πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα.

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ και εύχομαι να το επαναλάβω. Το σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα μου κέρδισε και μακάρι να μπορέσω να την βοηθήσω στη συνέχεια και με άλλα γκολ».

Για την επιστροφή στο γήπεδο: «Ήταν ιδιαίτερη η επιστροφή και όχι κάτι εύκολο για εμάς. Μας έλειψε ο κόσμος και η απουσία από τα γήπεδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, αλλά θα βελτιωθούμε. Φυσικά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Για την ανατροπή: «Έχει συμβεί και άλλες φορές φέτος. Όποτε δεχόμαστε γκολ, μας ξυπνάει. Δεν ξέρω τον λόγο που συμβαίνει αυτό, αλλά πρέπει να το διορθώσουμε. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά, ειδικά στο γήπεδό μας. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην κόντρα επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε καλύτερα επιθετικά και εκεί έγινε η διαφορά και πετύχαμε την ανατροπή».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Στα πλέι οφ υπάρχει ένα συγκεκριμένο για το πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα ματς. Ακούμε ότι τις επόμενες αγωνιστικές μπορεί να έχουμε και κόσμο. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τα πλέι οφ, θέλουμε να παίξουμε καλά και να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο σαφώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο είναι το πιο σημαντικό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Φυσικά και θέλω να μείνω, μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η πόλη και σε μένα και στην οικογένειά μου. Έχουμε ακόμα 20 μέρες, έχω χρόνο να το σκεφτώ και να απαντήσω. Κάναμε κάποιες συζητήσεις, η επιθυμία μου είναι να παραμείνω. Εξαρτάται από την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook