Τα γυρνάει ο Τσάκας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ενοχλημένος από την επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε ότι “αποσύρουμε την πρόταση του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ”.

Στο μεταξύ μετά το ματς εκπρόσωπος της Arboris Capital ενημέρωσε τον Δημήτρη Γόντικα ότι υπάρχει έτοιμη επενδυτική πρόταση από εταιρία της Μέσης Ανατολής!

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ κι ενώ ο Βλάσης Τσάκας κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε τη φραστική επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού. Φαίνεται ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου ενόχλησε ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, που ούτως ή άλλως έχει παράπονα από τη διοίκηση του “τριφυλλιού”.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά με πιο “καθαρό μυαλό” σε διευκρινιστικές του δηλώσεις στα “prasinanea.gr” τόνισε:

“Έγινε μία δήλωση από μένα μετά το τέλος του αγώνα η οποία ήταν αληθινή, αλλά ήταν εν βρασμώ. Όντως εκείνη την ώρα ήμουν απόλυτος ότι αποσύρουμε την πρόταση μας, διότι δεν μας σεβάστηκαν”.

“Από τη μία σκέφτομαι, πάντα σε επικοινωνία με τον Πρίγκιπα, να αποσύρουμε την πρόταση γιατί δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι ίσως δεν αξίζει να κάνω τη χάρη σε όσους επιθυμούν να χαλάσει το deal”.

Για το γεγονός ωστόσο πως οι φίλαθλοι του “τριφυλλιού” ζουν με το άγχος και την αγωνία:

“Αυτός ο οποίος έχει δίκιο είναι ο κόσμος, ο οποίος ακούει πολλά και διάφορα. Για αυτό εγώ θεωρώ ότι πρώτα σε αυτόν πρέπει να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας, θα αποδείξουμε με έγγραφα την οικονομική επιφάνεια του Πρίγκιπα. Αυτός δικαιούται μία εξήγηση και θα την έχει”.

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως την Πέμπτη θα δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις της οικονομικής επιφάνειας του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, λέγοντας:

“Μέσα στην εβδομάδα θα παρουσιάσουμε τα χρήματα της πρότασης μας για τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα της τελικής μας απόφασης για την ΠΑΕ”. Κλείνοντας, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: “Αφού παρουσιάσουμε τα χρήματα και πείσουμε τον κόσμο, τότε θα ανακοινώσουμε τι θα πράξουμε τελικά”.

 

Στις δηλώσεις μετά το ματς ο Βλάσης Τσάκας είχε πει αρκετά εκνευρισμένος:

 

“Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται” υποστήριξε.

Ο Τσάκας επέμεινε ότι θα παρουσιάσει στη δημοσιότητα τα 15.000.000 ευρώ του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να μην υπάρξουν αμφιβολίες και σχόλια για την ικανότητα του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

“Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό” κατέληξε.

Γόντικας: “Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του”

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας μετά το νικηφόρο ματς με τον ΟΦΗ δεν θέλησε να σχολιάσει τις κατηγορίες του Βλάση Τσάκα σε “πηγαδάκι” που είχε με τους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” προτίμησε να μην τοποθετηθεί και αρκέστηκε να απαντήσει διπλωματικά, λέγοντας: “Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενα του”