Άρης: Προς αποχώρηση ο Φεφτατζίδης για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αρης έφτασε μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας ως έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ποδοσφαιριστή, ωστόσο, που δύσκολα θα συνεχίσει να τον έχει στο δυναμικό του από τη νέα σεζόν. Καθώς όλα δείχνουν ότι το πρέσινγκ από τους Αραβες έπιασε τόπο. Και ο «Φέτφα» είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Ο Φετφατζίδης είναι η πρώτη επιλογή της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της. Ο παίκτης που κρίνεται ότι θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει την ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού, Πέδρο Εμανουέλ, να επιστρέψει στην κορυφή της Pro-League, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης είναι πολύ συγκεκριμένη. Η Αλ Αΐν προσφέρει νέτο 1.5 εκατ. ευρώ στους Κίτρινους. Αλλά την ίδια στιγμή βάζει στη συμφωνία και μια σειρά από μπόνους, που μπορεί να αυξήσουν το ποσό κατά περίπου 500.000 €. Πρόταση που φέρεται να εξετάζεται θετικά από την πλευρά της διοίκησης του Αρη. Εξάλλου, ο Φετφατζίδης μένει ελεύθερο σε έναν χρόνο και από τον Ιανουάριο μπορεί να χαθεί χωρίς ο Αρης να πάρει χρήματα.

Εκτός αυτού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φετφατζίδης έχει ουσιαστικά φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ομάδα από τα Εμιράτα, καθώς το ποσό που του προσφέρουν οι Αραβες για 3ετές συμβόλαιο είναι εξωπραγματικό. Και σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 5.5 εκατ. ευρώ!

Οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και κατά μία πληροφορία, έχουν απομείνει μόνο κάποια διαδικαστικά θέματα, πριν βγει… λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, λέγεται ότι από την πρώτη στιγμή η Αλ Αΐν είχε βασικό στόχο την απόκτηση του «Φέτφα» και απλώς κοιτούσε ως εναλλακτική τον Ντανιέλε Βέρντε της ΑΕΚ.

Οπως και να έχει, πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα. Καθώς ο Φετφατζίδης δείχνει να έχει πειστεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Αραβικής Χερσονήσου, μετά την άκρως επιτυχημένη 3ετή θητεία του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook