Κολοβέτσιος: “Είναι σημαντικό να βάζουμε νέα παιδιά στα παιχνίδια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Πιάσαμε καλό ρυθμό. Σημαντικό ρόλο παίζει πως πέρασαν κάποια ματς, βρίσκουν οι ομάδες ανάσες. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι απ’ τα προηγούμενα ματς. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε καλύτερη εικόνα».

Για αυτά που άλλαξαν για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας. Αυτό έπρεπε να κάνουμε απ’ την αρχή. Ήμασταν καλύτεροι, στο τελευταίο ματς είπαμε πως δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό, να μην το επιτρέψουμε για τους εαυτούς μας και την ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ: «Δεν φταίει αυτό για το κλίμα που επικρατεί. Εμείς έπρεπε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση απ’ την αρχή, γνωρίζαμε πως αυτά θα είναι τα δεδομένα. Συμβαίνει και σε άλλες ομάδες, το θέμα είναι πως τα αφήνεις αυτά εκτός αγωνιστικού χώρου. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να τονωθούμε ψυχολογικά εμείς κι ο κόσμος μας».

Για τα νέα παιδιά: «Είναι σημαντικό να βάζουμε νέα παιδιά στα παιχνίδια. Δεν υπάρχει καλύτερο… ψήσιμο γι’ αυτά τα παιδιά. Μπαίνουν σε ματς άγχους και έντασης. Θα γαλουχηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού: «Δεν ισχύει πως δεν έχουμε κίνητρο. Η ιστορία και η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο, δε χρειάζεται κάτι άλλο για να διεκδικούμε πάντα τη νίκη».