Ποιοι παίκτες δεν συνεχίζουν στα πλέι οφ από τους αντιπάλους του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε όλες τις χώρες, υπάρχει παράταση της εφετινής αγωνιστικής σεζόν, με τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται προς τα τέλη Ιουλίου.

Φυσικά και στη χώρα μας, η Super League θα… τραβήξει και τον επόμενο μήνα, καθώς απομένουν 6 αγωνιστικές για τα playoffs και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Μοιραία, δημιουργούνται προβλήματα με τα συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται την 30η Ιουνίου του 2020. Πολλοί παίκτες δεν είναι διατεθειμένοι να παρατείνουν την συνεργασία τους για ακόμη έναν μήνα, με αποτέλεσμα να έρχεται τις επόμενες μέρες κύμα… φυγής από τους συλλόγους. To10.gr παρουσιάζει το πως έχει η κατάσταση στις πέντε ομάδες, μετά τις 30 Ιουνίου.

Στην καλύτερη θέση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που δεν θα αντιμετωπίσει κανένα θέμα με τα συμβόλαια. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουι έχει συμφωνήσει από καιρό με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για να παραμείνει στον Πειραιά και τον Ιούλιο. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει και με την Μπράγκα για την παράταση του δανεισμού του Αχμέντ Χασάν. Κοινώς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ζήτημα με τα συμβόλαια που λήγουν σε λίγες μέρες και θα εμφανιστούν πάνοπλοι και στην συνέχεια των playoffs.

Τριπλή αποχώρηση από την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ, το μεγάλο πρόβλημα με τα συμβόλαια εντοπίζεται στην άμυνα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη απολέσει τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρισκεται και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος και θέλει να φύγει άμεσα. Ο Σουηδός μπακ δεν προτίθεται να παρατείνει το συμβόλαιο του και το ματς με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι το τελευταίο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Επίσης, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν δείχνει θετικός, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να οδεύει προς την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα, στην ΑΕΚ θα μείνουν και τον Ιούλιο οι Σέρχιο Αραούχο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νταμιάν Σιμάνσκι.

Δύο τα ζητήματα στον ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ υπάρχουν δύο θέματα ενόψει της 30ης Ιουνίου. Τα συμβόλαια των Αντελίνο Βιειρίνια και Μαουρίτσιο ολοκληρώνονται, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν κάνει τις προτάσεις τους στους δύο παίκτες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν τις τελικές τους απαντήσεις, με το μεγάλο ζήτημα να εντοπίζεται στο μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, που δε δείχνει ιδιαίτερα… ζεστός για την παραμονή του στην ομάδα.

«Μισός» Παναθηναϊκός στα playoffs

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί στη συνέχεια των playoffs ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» μετά την 30η Ιουνίου δε θα έχει στο ρόστερ του, τους Εμανουέλ Ινσούα, Χρήστο Δώνη, Ματίας Γιόχανσον και Ζαχίντ, με τους τέσσερις παίκτες να απαντούν αρνητικά στην παράταση των συμβολαίων τους. Πρόκειται για τέσσερις σημαντικές απώλειες, με τον Γιώργο Δώνη να εμφανίζει… μισό Παναθηναϊκό στα επόμενα ματς. Αντίθετα, στην ομάδα θα συνεχίσουν οι Νάγκι-Ανουάρ.

Χάνει 5-7 παίκτες ο Άρης!

Αναμφίβολα, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ο Άρης! Οι Θεσσαλονικιείς την 30η Ιουνίου θα χάσουν πολλούς και σημαντικούς παίκτες τους. Η διοίκηση των «κίτρινων» δεν τα βρήκε με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την Τρίτη (30/6), με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο ζήτημα ενόψει της συνέχειας. Ντιγκινί, Λάρσον, Μπα, Βέλεθ, Ιντέγε και Διαμαντόπουλος θα αποχωρήσουν σίγουρα από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με τον Τόνσο να είναι κατά 99% στην έξοδο από τον Άρη. Εκτός Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί και ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αϊν, ενώ τους «κίτρινους» αποχαιρέτησε και ο Ντουρμισάι.

Η 30η Ιουνίου πλησιάζει, με τις ομάδες να καλούνται να βρουν… εσωτερικές λύσεις για να καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν μετά τις αποχωρήσεις. Άρης και Παναθηναϊκός βρίσκονται στην χειρότερη θέση, με τον Ολυμπιακό να είναι η μόνη ομάδα που δε θα «χάσει» κάποιο μέλος της.

to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook