Φουλ ρυθμούς ο Κρέσπο, δοκιμάζουν Βιεϊρίνια και Πέλκας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και λογικά θα προλάβει μέχρι το τέλος των playoffs να μπει και στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να περιμένουν τις επιστροφές των Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ μπορούσε να λειτουργήσει ως… κλειδί για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, αλλά μετατράπηκε σε μια χαμένη ευκαιρία. Τα Play Offs, όμως, έχουν ακόμα πολύ δρόμο κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθειά του να κερδίσει μια θέση στα προκριματικά του Champions League.

Η κακή εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να μείνει άμεσα πίσω, διότι ο Δικέφαλος δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλο έδαφος, οπότε η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ θεωρείται επιτακτική ανάγκη. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν καλά και τις δύο μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ματς του Ηρακλείου καλούνται να βρουν τις απαντήσεις προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει τόσο στις καλές εμφανίσεις όσο και στις νίκες.

Την Πέμπτη (02.07) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Δημήτρης Πέλκας , Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (03.07) θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά. Ο Λέο Ζαμπά ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του που τον έχει αφήσει εκτός από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Την Παρασκευή (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Κρήτη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook