Το κρούσμα στην ΠΑΕ Ξάνθη δεν είναι μέλος της αποστολής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με διευκρινιστική δήλωσή του στα social media, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ξάνθη Μπάμπης Κυρλίδης προχωρά σε διευκρίνιση σε σχέση με το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης.

«Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα κορωνοιου στην ομάδα της Ξάνθης, το άτομο δεν είναι στην αποστολή. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σε λίγο», ανέφερε ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Η αρχική πληροφορία που μετέφερε (και) το ThrakiSportS ανέφερε ότι το κρούσμα μετείχε στην αποστολή και ταξίδεψε με το πούλμαν της ομάδας για την Αγχίαλο, σε ξενοδοχείο της οποίας έχει καταλύσει η αποστολή.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα μείνει σε καραντίνα όλη η αποστολή για δύο 24ωρα, με το ματς με τη Λαμία να διεξάγεται την Δευτέρα το βράδυ, εφόσον φυσικά βγουν αρνητικά τα τεστ στα οποία ήδη υποβάλλονται οι άνθρωποι της Ξάνθης από ανθρώπους του ΕΟΔΥ και τα δεύτερα τεστ που θα γίνουν 48 ωρες μετά, την Κυριακή δηλαδή.

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε άτομο που είναι εκτός αποστολής. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή, υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

thrakisports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook