Μιχαηλίδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και τους εαυτούς μας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το οποίο ο “Δικεφάλος” ισοφάρισε τον ΟΦΗ σε 2-2.

Ο 20χρονος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ινγκασον και Μαουρίτσιο ήταν αυτοί που τον παρότρυναν να εκτελέσει αυτός το φάουλ που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή του ΟΦΗ και εξέφρασε τη χαρά του που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που σημείωσε: «Δουλέψαμε την συγκεκριμένη φάση και βγήκε και στο παιχνίδι. Όταν ξεκινάς από τις ακαδημίες ο στόχος είναι να φτάσεις στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστείς όσο περισσότερο γίνεται. Βήμα-βήμα και με σκληρή δουλειά έρχεται και η ανταμοιβή. Είναι δύσκολο να πας στην πρώτη ομάδα από την Κ19, αλλά σε βοηθούν οι συμπαίκτες σου και όπως είπα πριν δουλειά με την δουλειά ανταμείβεσαι».

Για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και τους εαυτούς μας, αλλά κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης. Όταν προηγείσαι στο σκορ από τα πρώτα λεπτά έρχεται μια χαλάρωση, έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πάμε σε όλα τα γήπεδα για τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook