Έτοιμος να ανανεώσει με τον Ατρόμητο ο Μανούσος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για την φετινή περίεργη χρονιά του Ατρόμητου και ουσιαστικά αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Για την απουσία κινήτρου: «Είναι δύσκολη περίοδος μετά τη διακοπή. Είναι δύσκολο να επανέλθει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε γεροί».

Για το ότι ο Πανιώνιος έχει ισχυρό κίνητρο: «Έχει στόχο να σωθεί, αλλά κι εμείς έχουμε στόχο να βγούμε στην έβδομη θέση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι».

Για το ότι είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ φέτος: «Είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς πριν ενάμισι χρόνο. Με είχε στηρίξει η ομάδα και επανήλθα όπως έπρεπε. Είμαι χαρούμενος για φέτος. Θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν η ομάδα είχε καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας».

Για τη χρονιά του Ατρόμητου: «Δεν ήταν η χρονιά που περιμέναμε. Θέλαμε να είμαστε στις έξι πρώτες θέσεις για να βγούμε Ευρώπη. Θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έχει συνηθίσει τον κόσμο του να είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνέχεια του Ατρόμητου πιστεύω ότι θα είναι ανάλογη με τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν επηρέασε η αλλαγή προπονητή: «Τα πάντα παίζουν ρόλο. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή στην ομάδα, έφυγαν στελέχη που υπήρχαν αρκετά χρόνια. Ο βασικός κορμός είχε φύγει, αλλά και τα παιδιά που ήρθαν μπήκαν κατευθείαν στο κλίμα. Φέτος η ομάδα ήταν άτυχη σε κάποια αποτελέσματα. Αυτό μας κόστισε στο τέλος. Δεν βγήκαμε στην Ευρώπη για δύο βαθμούς. Μεγαλύτερη σημασία έπαιξε το ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί σε κάποια σημεία».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ατρόμητο: «Να πάνε όλα καλά και από Δευτέρα θα λυθούν κάποια πράγματα. Είμαστε θετικοί, μέσα στη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις».

Για τον Ούμπιδες: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, επαγγελματίας, βοηθάει στα αποδυτήρια. Ο Ατρόμητος τον χρειάζεται. Πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, τον χρειαζόμαστε».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσεις τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook