Παναθηναϊκός: Κλείνει Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφικής κίνησης ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, αφού φαίνεται να υπάρχει συμφωνία.

Σύμφωνα με το trifiliara.gr, Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή τις τελευταίες ώρες κι όλα δείχνουν πως τα βρήκαν, με τον παίκτη να είναι μία ανάσα πλέον από τη μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Ο νεαρός επιθετικός που επέκτεινε πέρυσι το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό μέχρι το 2022 αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο Ιωαννίδης είναι ένας κλασικός σέντερ φορ, με ύψος 1,86μ. Μετράει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες Κ18 , Κ19, Κ21 (11) . Έχει βρει 8 φορές δίχτυα με την ομάδα της Βοιωτίας σε επίπεδο ανδρών και 6 με τις ακαδημίες του συλλόγου. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έδωσαν το «ok» και οι Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα στους οποίους αρέσει ο νεαρός στράικερ.

to10.gr