Θετικός στον κορονοϊό ο Μανώλης Σιώπης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Σιώπης, διαγνώσθηκε θετικός στον COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο βραχύσωμος μέσος που πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές του διακοπές και για παντρευτεί την αγαπημένη του Ειρήνη σε πολιτικό γάμο, ενώ περιμένουν και παιδί!

Ο ίδιος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευση του, είχε έρθει στην Ελλάδα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του COVID-19 και έχοντας πραγματοποιήσει σχετικό τεστ, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Επίσης σημειώνει ότι δεν έχει συμπτώματα και πλέον βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Το γεγονός ότι είναι θετικός στον ιό διαπιστώθηκε όταν πέρασε τα απαραίτητα τεστ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας με την Αλάνιασπορ!

Δείτε την ανάρτηση του Μανώλη Σιώπη στα Social Media:
«Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

metrosport.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook