Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ ο Μάνταλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η πρώτη πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο απορρίφθηκε από την ΑΕΚ αλλά οι Άραβες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επανέλθουν.

Μάλιστα έχουν ενημερώσει την Ένωση ότι θα υπάρξει και νέα προσφορά, στα 4,5 εκατ. ευρώ, η οποία δεν είναι επίσημη ακόμη αλλά θεωρείται θέμα χρόνου να φτάσει στα γραφεία των «κιτρινόμαυρων».

Πρόκειται για πρόταση που είναι πολύ κοντά στα «θέλω» της ΑΕΚ για τον αρχηγό της στον οποίο η Αλ Νασρ προσφέρει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 3 εκατ. ευρώ, σχεδόν τρεις φορές πάνω από τα λεφτά που παίρνει τώρα δηλαδή. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον 29χρονο άσο να γίνεται… Εμίρης αλλά μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», το πιθανότερο είναι ο Μάνταλος να παίξει αυτό το παιχνίδι και να αποχωρήσει μετά ενώ ήδη έχει γίνει και κουβέντα για την επιστροφή του, στην ΑΕΚ της «Αγιά Σοφιάς» πλέον.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη λίστα με υποψήφιους παίκτες για τη θέση του Μάνταλου και βρίσκεται σε επαφές με δύο στόχους.