Απόλλων Σμύρνης: “Το μαρτύριο δεν έχει τέλος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.

Το Σάββατο (22/8) ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω κρούσματος κορωνοϊού στους Ακρίτες. Η διεξαγωγή του παιχνιδιού ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη (26/8, 20:00).

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα τονίζοντας πως το μαρτύριο δεν έχει τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μαρτύριο δεν έχει τέλος.

Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορονοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.

Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.

Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.

Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.

Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό».