Aτρόμητος: Έκλεισε Βραζιλιάνο αμυντικό, θέλει Μουνίθ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα αποκτηθεί κατόπιν εισήγησης του Νταμίρ Κάναντι καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Αλτάχ.

Πρόκειται για έναν γρήγορο στόπερ, ο οποίος έχει πολύ καλή τεχνική και ηρεμία με τη μπάλα στα πόδια, αφού τα πρώτα χρόνια της καριέρας του έπαιζε αριστερό μπακ.

Ο Γκαλβάο πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών με τη φανέλα της Πόντε Πρέτα. Ακολούθησαν στην πατρίδα τους οι Πιρασισάμπα και η Κάξιας, πριν βγει εκτός Βραζιλίας για λογαριασμό της Αούστρια Λουστενάου το 2013. Την πρώτη του σεζόν έπαιξε ως αριστερός μπακ (5 γκολ σε 32 συμμετοχές), αλλά στη συνέχεια καθιερώθηκε ως αριστερός κεντρικός αμυντικός (12 συμμετοχές, 1 γκολ τη 2η σεζόν). Το 2015 τον απέκτησε η Αλτάχ, στην οποία αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια μέχρι και τον Ιούνιο του 2017, καθώς ένα μήνα μετά η Ραπίντ Βιέννης τον αγόρασε έναντι 600.000 ευρώ. Επαιξε σε 28 ματς την πρώτη του χρονιά και η Ιγκολσταντ ξόδεψε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Αγωνίστηκε σε 10 ματς καθώς είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον κράτησε σχεδόν 3 μήνες εκτός. Η Γερμανική ομάδα έπεσε στην 3η τη τάξει κατηγορία και δεν μπορούσε να… σηκώσει το συμβόλαιο του, με αποτέλεσμα τον περασμένο Ιούλιο, να τον δώσει δανεικό στην Αλ Γουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (23 συμμετοχές-1 γκολ), η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Στο μεταξύ, στο στόχαστρο του Ατρόμητου βρίσκεται o Χουάν Μουνίθ, που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο και αρέσει πολύ στους Περιστεριώτες. Η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook