Παντελίδης:”Να βελτιωθούμε περισσότερο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια μίνι αναδρομή στην παρουσία του στον πάγκο του Πανθρακικού, έκανε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για αγωνιστική βελτίωση της ομάδας (ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια), ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Εθνικό, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές.

«Η εμφάνιση σίγουρα δεν είναι αυτή που θα μας ενθουσιάσει αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και αυτό ήταν θετικό. Στο πρώτο ημίχρονο επιβάλλαμε εν μέρει τον ρυθμό μας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου που είναι με μακρινές μπαλιές. Ο Πανθρακικός είναι ποιοτική ομάδα και δεν του ταιριάζει αυτό το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει:

«Αν κάνω μια μικρή αναδρομή στα παιχνίδια που βρίσκομαι εδώ, στα θετικά συγκαταλέγεται η πολύ καλή αμυντική λειτουργία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό είναι ένα επίτευγμα των ποδοσφαιριστών. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και θα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και ευελπιστώ πως αυτό θα συμβεί. Η ομάδα θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από τα εκτός έδρας παιχνίδια και σίγουρα η θέση της θα ήταν καλύτερη»

Ο Σάββας Παντελίδης για το τέλος,  άφησε τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Εύχομαι πάντως ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Ηλιούπολη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδια ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος θεωρητικά με το ξεκίνημα του αγώνα» ανέφερε για να καταλήξει:

«Πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο που παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν θα έρθει εδώ για να μας χαριστεί. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Γιώργος Ζησόπουλος δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες»