Άρης: Ανακοίνωσε Λόπες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην απόκτηση του Κρίστιαν Λόπες και… επισήμως προχώρησε σήμερα (26/8) η ΠΑΕ Άρης.

Ο παίκτης είχε ήδη συμφωνήσει με τους “κίτρινους” από την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν στη Θεσσαλονίκη εδώ και μέρες για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών και την υπογραφή των συμβολαίων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Lopez Santamaria, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός, που γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1989 στην πόλη Crevillent της Ισπανίας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Cristian Lopez ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην ισπανική Las Palmas”.

Ο Cristian Lopez, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Ο Άρης είναι από σήμερα η νέα μου οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή μου και φυσικά τους φιλάθλους του Άρη, για τους οποίους έχω μάθει τα καλύτερα. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες, όμως, είπα στον Άγγελο Χαριστέα ότι κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι πρέπει να έρθω στον Άρη. Κάτι μέσα μου με έσπρωχνε να αποδεχτώ την πρόκληση του Άρη κι έτσι έγινε.

Μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και ο Ματίγια. Μου είπε να μην το σκεφτώ πολύ, ότι θα μου αρέσει το κλαμπ και η Θεσσαλονίκη και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα στο νέο μου περιβάλλον. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη είναι ότι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 200% του εαυτού μου για να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους. Θα είναι περήφανοι για μένα”.