Γρηγορίου: “Ευχαριστημένοι από την 5η μέχρι την 9η θέση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για το φιλικό των «βυσσινί» με τον Άρη αλλά και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ΑΕΛ: «Θέλαμε να κάνουμε πιο ποιοτική και επιθετική την ομάδα με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάναμε. Να έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση και αναμένουμε το πρωτάθλημα για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Για τους στόχους της ομάδας: «Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με μία θέση από την 5η ώς την 9η. Αν έρθει κάτι παραπάνω, καλοδεχούμενο. Να εδραιωθούμε σε μια καλή βάση. Τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα σωνόταν οριακά. Θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα και να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω στο μέλλον».
Για τις επιλογές ενόψει της νέας σεζόν: «Πέρσι είχαμε προβλήματα μεσοεπιθετικά. Όταν ήρθα πέρσι 2 βδομάδες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα στις μεταγραφές. Κάναμε προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο για να έχουμε περισσότερες επιλογές για να έχουμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Φέτος θα έχουμε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο».
Για το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές: «Έχουν τελειώσει, εκτός απροόπτου. Ποτέ μη λες ποτέ μέχρι, η μεταγραφική περίοδος τελειώνει τον Οκτώβριο. Αν βρούμε κάτι εξαιρετικό ίσως κάνουμε μια μεταγραφή. Αλλά πορευόμαστε κυρίως με βάση τα παιδιά που έχουμε τώρα».
Για το φιλικό με τον Άρη: «Τα φιλικά γίνονται για να τεστάρουμε πράγματα ενόψει του πρωταθλήματος. Γι αυτό αλλάξαμε ενδεκάδες».
Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης έκανε ουσιαστικές προσθήκες. Έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ. Ο Τζέγκο είναι πολύ καλή κίνηση, ο Γκανέα μπορεί να βοηθήσει από αριστερά. Μπορεί να δημιουργήσει και από τα άκρα, θα είναι καλύτερος από πέρσι ο Άρης».