Ναζλίδης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος παίκτης παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Άρης ως νέος τιμ μάνατζερ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

O Θωμάς Ναζλίδης  είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Άρης. Ο παλαίμαχος παίκτης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και παρουσιάστηκε στους παίκτες, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Θωμά Ναζλίδη, που επιστρέφει στην οικογένειά μας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Να βάλω ένα λιθαράκι…»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Γυρίζω στην ομάδα που αγαπάω από ένα νέο ρόλο. Έχω μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό για δουλειά και θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο νέο πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι που είμαι και ‘γω, πλέον, μέρος αυτού του πρότζεκτ», δήλωσε ο νέος Team Manager της ομάδας μας, Θωμάς Ναζλίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».