Απόλλωνας: Έφυγε ο Ενσούε πάει για επιθετικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ο Απόλλωνας φιλοξενεί στο Τσίρειο για την τρίτη αγωνιστική την Πάφο το Σάββατο (12/09 – 19:30).

Πέντε ημέρες αργότερα, την Πέμπτη (17/09) οι «γαλάζιοι» αντιμετωπίζουν στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (15/09) η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται όμως στο Κολόσσι το ρόστερ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει ακόμη μερικές προσθήκες για να δώσει περισσότερη ποιότητα στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

Ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θέλει να φέρει στον Απόλλωνα άλλο ένα επιθετικό ο οποίος θα δώσει λύσεις μαζί με τους Νταμπό, Ντιγκινί, Μπένσοπ και Λάρσον. Παράλληλα, μόλις πάει την ελευθέρα του από την Ομόνοια ο Φάνος Κατελάρης θα «τρέξουν» όλες τις διαδικασίες για να τον κάνουν ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Ανοικτό στον Απόλλωνα πάντως παραμένει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης με ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’. Ο προπονητής της ομάδας εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει σύντομα κάποια κίνηση.

Ελεύθερος εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μείνει από τον Απόλλωνα ο Εμίλιο Ενσούε ο οποίος θα πάρει ως αποζημίωση από τους «γαλάζιους» περίπου γύρω στις €215.000.

alphanews.live