Εργοτέλης: Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τέσσερα προβλήματα πάει στο “Γεντί Κουλέ” ο Εργοτέλης για το αυριανό φιλικό με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει τους Μπότε, Κόνραντ, Κουατένγκ και Μπουρσέλη για το αυριανό δυνατό φιλικό με τον ΟΦΗ (20:00).

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

Με το βλέμμα στραμμένο στο αυριανό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, οι παίκτες μας βρέθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί στο Παγκρήτιο για την καθιερωμένη, καθημερινή προπόνηση.

 

Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται αύριο στις 20.00 στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης να δώσουν το πιο δυνατό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον συντοπίτη. 

Στα της σημερινής προπόνησης μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική και πιο συγκεκριμένα στην διάσπαση του pressing, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. 

Ατομικά προπονήθηκαν και σήμερα οι Bote, Conraad, Kwateng και Μπουρσέλης, και ως εκ τούτου δεν θα είναι στην διάθεση του τεχνικού team για το αυριανό παιχνίδι. 

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ωστόσο θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι και ο λόγος για τους: Κατσιμήτρο, Τζελέπη, Μπάτζιο, Μαζουλουξή, Θεοδωράκη, Κόλα, Σαρρή, Σερβιλάκη, Neral, Πέϊο, Τσέλιο, Μπουτσάκη, Κατσούρι, Λούσι, Κουτάντο, Appi, Akraam, Κωστανάσιο, Μανουσάκη, Αλεξάκη, Αζίζι και Πατρινό. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook