Θέλει να μείνει στην Ευρώπη ο Κοντρέρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στην εφημερίδα “El Mercurio” αναφέρθηκε στο αύριο της καριέρας του.

Ο Χιλιανός στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως καλύτερο θα ήταν να μείνει στην Ευρώπη, άφησε, όμως, ανοιχτό παράθυρο αποχώρησης για λογαριασμό της Κόλο Κόλο, ενώ μίλησε, ακόμη, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις προτάσεις που έχει από Βραζιλία και Μέση Ανατολή.

Αρχικά, σχολίασε αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει και την Ελλάδα: “Περνάμε μια πολύ, πολύ δύσκολη στιγμή… Προσπαθούν (σ.σ. εδώ στην Ελλάδα) να κάνουν κάτι και να σώσουν το ευρώ. Ελπίζω να το πετύχουν“.

Για την οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ αρκέστηκε να πει: “Είναι πολύ δύσκολη“. Ενώ για το ποδοσφαιρικό του μέλλον του δήλωσε: “Είμαι 33 και δεν έχω σταματήσει ούτε για μια στιγμή. Ίσως σε 2 ή 3 χρόνια να μην είμαι στον κατάλογο για την Εθνική ομάδα και τότε να είναι η ώρα να αποσυρθώ.

Έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στην Ελλάδα έως το 2012. Έχω προτάσεις από τη Μέση Ανατολή και την Βραζιλία … Η καλύτερη επιλογή είναι να παίξω μέχρι το τέλος της καριέρας μου στην Ευρώπη, αλλά αν φύγω ελπίζω να πάω στην Κόλο Κολο. Ευχαριστώ τον Θεό που ακόμη οι πόρτες της είναι ανοιχτές“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook