Χατζισαφί με τον Άρη, όπως Σαλίμι με τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ναυαγεί η μεταγραφή του Χατζισαφί στον Άρη για τους ίδιους λόγους που το καλοκαίρι του 2019 δεν προχώρησε και εκείνη του Ιμάν Σαλίμι στον ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr παρότι ο Ιρανός αριστερός μπακ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη τελικά η μεταγραφή του δεν θα γίνει καθώς η Τράκτορ αρνήθηκε να του δώσει την ελευθέρας του, ενώ η ομοσπονδία ποδοσφαίρου στο Ιράν τάχθηκε υπέρ της ομάδας και κατά του παίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Ιράν, η Τράκτορ, με την οποία ο 30χρονος έχει συμβόλαιο ακόμη έναν χρόνο, δεν του δίνει την ελευθέρας του, τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι του παζλ κι έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλη συνεισφορά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, απαιτώντας μάλιστα καταβολή ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 300 χιλιάδων ενώ και η Ομοσπονδία του Ιράν φαίνεται πως παίρνει θέση υπέρ της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με τον Ιμάν Σαλίμι το περσινό καλοκαίρι (και συμπαίκτη του Χατζισαφί στην Τράκτορ) καθώς ενώ ο ΟΦΗ τα είχε βρει σε όλα με τον σύλλογο του, οι Ιρανοί εμπλέκοντας και την Π.Ο. της χώρας οδήγησαν την μεταγραφή σε ναυάγιο προβάλλοντας τα ίδια εμπόδια που συναντά τώρα και ο Άρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook