Στην ΕΠΟ ο Άρης για τον Κοντοβά, στο πλευρό του ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θα συναντηθούν με το νομικό της τμήμα. Στο πλευρό των κιτρινόμαυρων και ο ΟΦΗ.

Η ομάδα δίνει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν αλλά την ίδια ώρα προσπαθεί να βρει την… άκρη και ταυτόχρονα τη δικαίωση ύστερα από την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαίωσε τον Παναγιώτη Κοντοβά .

Οι κιτρινόμαυροι με την νομική τους υπηρεσία (Ζέμεπερη, Λίβα, Μπιλίρη) θα επισκεφτούν τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο, το νομικό επιτελείο της ομοσπονδίας και πιθανότατα και την προϊσταμένη του διαιτητικού δικαστηρίου κ. Μπιτσούνη.

Σκοπός τους να την πείσουν να ζητήσει αναψηλάφηση της υπόθεσης (μόνο αυτή έχει δικαίωμα να το κάνει) υποστηρίζοντας ότι έγινε λάθος ερμηνεία του νόμου αλλά σε κάθε περίπτωση να αποσαφηνίσουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν κουβαλά σε καμία περίπτωση τις υποχρεώσεις όπως αναφέρει ρητά ο αθλητικός νόμος για τις ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν πριν την σεζόν 2016-17.

Σύμμαχος όπως φαίνεται σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η ΕΠΟ η οποία έχει ήδη γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων του Άρη μετά την έκδοση της απόφασης που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Κοντοβά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο πλευρό του Άρη τάσσεται σίγουρα ο ΟΦΗ, έχοντας να αντιμετωπίσει παρόμοιες προσφυγές ποδοσφαιριστών της παλιάς ΠΑΕ και θα είναι με τους δικηγόρους του στο ραντεβού όπως και η ΑΕΛ αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι παρών ο Αλέξης Κούγιας.

Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο Πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ που τυγχάνει να είναι και νομικός Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook