Ανακοίνωση Κούγια στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή Τσαγκαράκη έκανε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται για συγκεκριμένες φάσεις και καλεί τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να διαπιστώσει ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σπαρβ και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες κάρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσέροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ.

Ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγαλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διαιτητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδο μας στην Ευρώπη».