Λόπεθ: “Είχα καλό προαίσθημα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη αναφέρθηκε ο Κριστιάν Λόπεθ.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κίτρινων» παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία, το οποίο είναι και το πρώτο του με τους Θεσσαλονικείς, για την υποδοχή που είχε από την οικογένεια του Άρη και το καλό προαίσθημα ερχόμενος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Λόπεθ στα κανάλια Novasports:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα που δείξαμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Με κάνει χαρούμενο το γκολ, αλλά πιο πολύ χαίρομαι γιατί κερδίσαμε με βάση αυτό που έδειξε όλη η ομάδα και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη.

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα είχα πολύ καλή υποδοχή από τους συμπαίκτες μου. Οι παλαιότεροι, αλλά και αυτοί που ήρθαν φέτος με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες  κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είχα καλό προαίσθημα ερχόμενος εδώ, ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, σ’ ένα γήπεδο με πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και σε ένα πρωτάθλημα με πολύ ενδιαφέρον.
Οπότε μετά και το γκολ νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε μια τόσο μεγάλη και δυνατή οικογένεια, που έχω έρθει στον Άρη».