ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ στη Μίντλεσμπρο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώνεται σήμερα (16/9) η μετακίνηση του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο, καθώς ο ίδιος ο παίκτης εξεδήλωσε επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία

Ο Τσούμπα Άκπομ επιστρέφει στην Αγγλία! Ολοκληρώνεται σήμερα (16/9) η μετακίνησή του στη Μίντλεσμπρο, η οποία είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικούντων την αγγλική ομάδα και τον ΠΑΟΚ πριν τον χθεσινό αγώνα των “ασπρόμαυρων” με την Μπενφίκα. Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να επιστρέψει στο Νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα καρπωθεί από τη μεταγραφή του Άκπομ το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Το χθεσινό παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα του “Δικέφαλου”, χωρίς, πάντως, να γίνει γνωστό κάτι ευρέως πριν από αυτό ή αμέσως μετά, καθώς το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στη μεγάλη αναμέτρηση και στην τεράστια πρόκριση στο φινάλε της.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται ήδη για εξεύρεση αντικαταστάτη του. Μάλιστα, όπως αφήνουν να εννοηθεί, θα προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη πριν τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Κράσνονταρ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League, που είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι ο στόχος έχει εντοπιστεί και οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook