Τερζής: “Αφήνουμε πίσω τον αποκλεισμό από την Κόλος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τεχνικός των κίτρινων στον αυριανό αγώνα τόνισε στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα ήταν μια ήττα και μια άσχημη βραδιά για μας. Είχαμε άλλες προσδοκίες από το παιχνίδι και εμείς και ο κόσμος. Το ξέρουμε, τους απογοητεύσαμε, όμως από εκεί και πέρα ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Στις δύο μέρες που υπάρχουν μέχρι τον αγώνα με τον Βόλο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι ψηλά, να κοιτάξουμε μπροστά, τα παιδιά να αλλάξουν τη ψυχολογία τους, το σκεπτικό τους. Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε το παιχνίδι αυτό που τελείωσε, πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Βόλο. Αυτό κάναμε και χθες, αυτό κάναμε και σήμερα και θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση και πιο έτοιμοι, για να πάρουμε τη νίκη μέσα στο Βόλο».

Για την απομάκρυνση του Μίχαελ Ένινγκ σχολίασε: «Συνήθως (αυτό συμβαίνει) όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες όπως αυτές που είχε η ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν μια απόφαση της διοίκησης να σταματήσει τη συνεργασία με τον Μίχαελ, όμως εμείς δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε το παιχνίδι που χάσαμε και αποκλειστήκαμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να κοιτάξουμε μπροστά, να ετοιμάσουμε τα παιδιά όσον αφορά στο μυαλό τους κυρίως, να ετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι παίκτες θα έχουν βγάλει από το μυαλό τους τον αποκλεισμό και απάντησε: «Σίγουρα θα υπάρχει μέσα τους η απογοήτευση, σίγουρα είναι στενοχωρημένοι, όμως όπως είπα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε δε θέλουμε πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε για το πώς θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Βόλο».

Για τον ίδιο και το ότι αναλαμβάνει και πάλι την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή σχολίασε: «Σίγουρα η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά το έχω κάνει αρκετές φορές. Δεν υπάρχει ούτε φόβος, ούτε κάτι άλλο στο μυαλό μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα οι ποδοσφαιριστές για να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Για το το ότι οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγώνα με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα είπε: «Για κάποιους μπορεί να παίξει. Στο δικό μου μυαλό ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε τι έγινε τη Πέμπτη, μας πείραξε όλους, θέλουμε όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Γνωρίζουμε ότι ο Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα, έκανε σημαντικό διπλό στην έδρα του Ατρομήτου, αλλά στο δικό μας το μυαλό είναι πως θα προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι».

Ρωτήθηκε καθαρά αγωνιστικά τι πρέπει να κάνει αύριο ο Άρης και απάντησε: «Είχαμε παίξει ένα φιλικό με τον Βόλο, είδαμε και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είναι αρκετά δεμένη ομάδα, καλή στην κόντρα επίθεση και αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς για να τα καταφέρουμε».