Video | Ο Απόλλωνας διέλυσε την Ανόρθωση με 3-1!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλος νικητής ο Απόλλωνας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στη Λάρνακα.

Αν και προηγήθηκε η “Κυρία”, ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει με 3-1 και με 10 βαθμούς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πρώτη ήττα για την Ανόρθωση, παραμένει στους 7β.

Καλύτερη η Ανόρθωση στα πρώτα 30 λεπτά, δίκαια ήταν σε θέση οδηγού από το 19΄ με γκολ του Οκριασβίλι. Είχε οριζόντιο δοκάρι η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή με τον Νταμπό στο 14΄. Ο Απόλλωνας έβγαλε… αντίδραση στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου μέρους. Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπένσοπ στο 37΄ και πήρε προβάδισμα με γκολ του Πίττα στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου (45+3).

Στην επανάληψη ένας πρώην παίκτης της Ανόρθωσης, ο ο Δημήτρης Δημητρίου έκανε τρομερή εμφάνιση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των “γαλάζιων”. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη μέχρι το 60΄ , αλλά πότε ο Δημητρίου και πότε η αστοχία δεν επέτρεψαν το 2-2. Όλα… τελείωσαν στο 76΄ όταν ο Λάρσον συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Προσπάθησε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να μειώσει, αλλά ο κίπερ του Απόλλωνα ήταν εξαιρετικός. Θετικό ντεμπούτο για την Ανόρθωση ο Κβιλιτάια, επίσης ήταν θετικοί στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Απόλλωνα οι Κατελάρης και Λάρσον (σ.σ ως αλλαγή). Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γκαλίτσιος, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του για λίγο μετά από πτώση στο τερέν και αφού πρώτα έχασε ευκαιρία με κεφαλιά.

kerkida.net

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook