Χαμός στην Κύπρο με το Ανόρθωση – Απόλλων!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο «Α. Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είναι σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του gipedo.politis.com.cy το παιχνίδι το οποίο διερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ως ύποπτο προς χειραγώγιση.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι 21 άτομα –προπονητές, πρόεδροι και ποδοσφαιριστές – βρίσκονται από σήμερα στο μικροσκόπιο της επιτροπής κι έχουν κληθεί από αυτήν στο πλαίσιο έρευνας.

Όπως είπε, η επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτόν τον λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως «αφού είδαμε τη στοιχηματική δραστηριότητα προσέχαμε και την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη».

Απ’ εδώ και πέρα η επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε με νίκη 3-1 του Απόλλωνα επί της Ανόρθωσης, η οποία προηγήθηκε στο σκορ.

πηγή: gipedo.politis.com.cy

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook