Aτρόμητος: Θέλει Κάιπερς για δανεικό από τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τουλάχιστον δύο μεταγραφές πηγαίνει ακόμα ο Ατρόμητος. Στο Περιστέρι ψάχνουν έναν φορ από τη στιγμή που ο Απόστολος Βέλλιος δεν υπολογίζεται, ενώ ταυτόχρονα ρίχνουν ματιές και στα εξτρέμ.

Για τη θέση του επιθετικού είναι αρκετά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ένα εξ αυτών και του Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό, αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο Ατρόμητος μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Περιθώρια για μεγάλα ανοίγματα στο Περιστέρι δεν υπάρχουν. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που εξετάζεται η συγκεκριμένη περίπτωση. Ο παίκτης αρέσει στον Νταμίρ Κάναντι, ταιριάζει στο αγωνιστικό του στυλ και ενδεχομένως να γίνει η κίνηση προσεχώς. Αυτό θα εξαρτηθεί και από κάποιες ακόμη παραμέτρους.

Υπενθυμίζεται πως οι Περιστεριώτες είναι σε ανοιχτή επαφή με τον Ολυμπιακό καιρό τώρα λόγω της υπόθεσης του Μπρούνο. Είναι γνωστή η… καψούρα του Κάναντι για τον Βραζιλιάνο. Εκείνος τον έφερε στην Ελλάδα και θα ήθελε να τον έχει και πάλι στη διάθεσή του. Μόνο που η δική του υπόθεση έχει κολλήσει γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς προς το παρόν θέλει να τον διατηρήσει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Τέλος, ο Κάιπερς τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα Αζαξιό. Εκεί είχε σε 22 ματς πέντε γκολ και 5 ασίστ. Στο ελληνικό κοινό συστήθηκε με τον Εργοτέλη, όταν σε 28 ματς στη Super League 2 είχε 22 γκολ.

sportime.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook