ΑΕΚ: Πουλήθηκε στην Σπέτσια ο Βέρντε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η παραχώρηση του Ντάνι Βέρντε στην Σπέτσια με τον Ιταλό να βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις έφτασε σε συμφωνία με την Σπέτσια για τον δανεισμό του Ντάνι Βέρντε, ο οποίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Ήδη, βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί έτσι η πώλησή του στη “νεοφώτιστη” ομάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή στη Σπέτσια αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Είχαν προηγηθεί ανεπιτυχείς απόπειρες της ιταλικής ομάδας προκειμένου να δανειστεί τον Βέρντε με υποχρεωτική οψιόν αγοράς κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία επιθυμούσε την πώληση του παίκτη. Όπως και τελικά έγινε…

Στην συμφωνία, για την ώρα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Ένωση θα εισπράξει άμεσα 400.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2021 ακόμα 600.000 ευρώ ανεξάρτητα με το αν οι Ιταλοί μείνουν στη Serie A ή υποβιβαστούν.

novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook