Ατρόμητος: Ψάχνεται για επιθετικό – εκτός ομάδας ο Μπουζούλατζιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η υπόθεση απόκτησης στράικερ, η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το οποίο επανήλθε (ως προοπτική και όχι ως πρόταση συνεργασίας, τουλάχιστον ακόμα) και το θέμα του Αζερ Μπουσουλάτζιτς.

Το δεδομένο είναι ότι θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, που ιδανικά θα πρέπει να συνδυάζει δύναμη, ταχύτητα και τεχνική, κάτι που δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή. Εξετάζονται περιπτώσεις μόνο από το εξωτερικό.

Η περίπτωση του Λάζαρου, θα μπορούσε να είναι το… κερασάκι. Η επιπλέον κίνηση μετά τον επιθετικό, που θα αποκτηθεί. Μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, με μεγάλες παραστάσεις (και τέσσερα πρωταθλήματα με τους τέσσερις μεγάλους), που φαίνεται να θέλει διακαώς μέσω του Ατρόμητου να παραμείνει στο προσκήνιο, παρά το ότι σε λίγους μήνες θα γίνει 34 ετών. Ενας παίκτης με γκολ και προσωπική ενέργεια, που χρειάζεται σε κάθε ομάδα, όταν καίει η μπάλα και που μπορεί να αγωνιστεί και ως «φτερό» και ως δεύτερος επιθετικός στο 3-5-2 του Νταμίρ Κάναντι. Ενστάνσεις μπορούν να υπάρχουν μόνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει μήνες έξω, πριν επανέλθει την περασμένη σεζόν. Θυμίζουμε ότι πρόταση δεν υπήρχε στο πρόσφατο παρελθόν, όταν πολλά ΜΜΕ τον εμφάνιζαν ως κλεισμένο.

Επιπλέον, απασχολεί το ζήτημα του Μπουσουλάτζιτς. Στη σχέση του με τον Κάναντι επήλθε ρήξη, με βασική αιτία την συμπεριφορά του εν λόγω χαφ . Με τα τωρινά δεδομένα το γυαλί δεν μπορεί να κολλήσει, αλλά θα πρέπει να αναμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Επαναλαμβάνουμε ότι όλα δείχνουν πως δύσκολα θα γίνει η ανατροπή. Αν τελικά αποχωρήσει ο Βόσνιος, ο Κάναντι δεν θέλει άλλον μέσο, από την στιγμή που υπάρχουν Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιντες, ο Νάτσος (που πλέον δεν είναι ταλέντο, αλλά μία πολύ αξιόπιστη λύση) Οικονομίδης, ενώ κατ΄ ανάγκη μπορεί να παίξει και ο Μουνίθ.

atromitistas.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook