Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ντρέγκερ στην Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ή αύριο ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα για τον εξτρέμ και τον αριστερό μπακ.

O Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ομόνοια, όμως παράλληλα «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και προορίζεται για να αποτελέσει τον μπακ απ του Ραφίνια. Ο Τυνήσιος διεθνής τα βρήκε με τους Πειραιώτες κι αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντρέγκερ ανήκει στη Φράιμπουργκ και πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντεμπορν. Πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετά καλά στοιχεία επιθετικά, που πέρσι στην Bundesliga είχε 18 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Είναι 13 φορές διεθνής και σε εξαιρετική ηλικία, αφού είναι μόλις 24 ετών. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Πάντεμπορν, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια και ως εξτρέμ, δείγμα των επιθετικών αρετών που διαθετει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook